Welcome to Beaworthy kennel/ Litter nov/dec22 ready to go jan -23

Obs pga stort intresse av kurser valpar endast svar via mailūüď®

Välkommen till Beaworthy kennel - Golden retriever - uppfödning, kurser, träningar både helg och vardagar dagtid och kvällstid (OBS UNDER COV 19 är det annorlunda, mindre grupper, rejäla avstånd ute) - letar du valp så är det toppen om du/ni kan komma och träffa Beaworthyboende vuxna Goldens ute(avstånd pg Covid-19) under träning eller efter kurs för att se vad som komma skall jag vill också träffa dig/er:) 

*Till varje kull medföljer digital valplekis med övningar tips och råd för valp starten skall bli så trygg och bra som möjligt.

Beaworthy kennelprefix owned by me Charles Mclean, born and raised in GB, now living in Vallentuna.

Valpar föds mitten augusti  2022. Var ute i god tid med intresse mail.

 

Beaworthy valpar är alltid  8v fyllda då leverans kan ske.

Beaworthy valpar är självklart alltid SKK-REG, Veterinär besiktigade, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade inom en vecka för leverans, Försäkrade i Svedea från 6v här samt dolda fel försäkrade i Svedea då de flyttar. Foder råd skötsel dokument medföljer och vi håller egna valplekis, valpkurser, grunder i apportering, spår men som Beaworthy alltid säger *bygg relation med din valp - den du vill ha i framtiden - en bra relation, god lydnad är grunden till allt annat*. Därför har Beaworthy också en del kurser för att alla som vill kunna få grundkursa det man vill. 

 

Några tidigare kombinationer Beaworthy

År 2016 gjorde Beaworthy gjordes en bra kombination med en hane uppfödd av John Nikolajsen kennel Gleen Mhor i Danmark. 

Ur den kullen föddes 4 tikar och 2 hanar, 5/6 röntgade fram och bak fria. 4/4 ögonlysta fria.  Den kombinationen som nu är gjord här hos Beaworthy  avels arbetet kan nu fortsätta. 

De två starka tikarna: Alida och Abigale har Beaworthy haft glädjen att få låna in Även syster Nikki har lånats in av annan uppfödare vilken också blev nöjd med sina valpar. 

2015*åkte till Danmark och parade Tawnyhill Hope med Gleen Mhor's Gordon The ll, en kombination där Beaworthy tänkt få fram den *där samarbetsviljan* och med det också goldens som verkligen hade med sig det lätta i bagaget vare sig man var ny eller erfaren som hundägare. Mycket glad åt resultatet och att kunna få låna in de tikar *Dessie* o *My* som har en fantastisk balans och styrka och har varit fantastiska mödrar.

2017* Kombinationen gjordes om igen och en tik såldes till annan uppfödare och utbildas precis som sin kullsyster Lyria till Tjänstehund räddning. De har även syskon som använts i avel av andra kennlar med mkt goda resultat. 

 Några av tiklinjerna bakåt har funnits på adressen här i generationer vilket gör att kombinationerna är genomtänkta men Hope var ren Brittisk import med fantastiska linjer och kvaliteter.

Brinsworthy Higgins(Tauvechan Minstrel/Lakhead Elsa) importerades 15v gammal från Devon England 2007. Higgins var en otroligt glad stabil och säker hane på alla plan. 

2016Tawnyhill Marley(Kessgoldshetland of staverton/Tawnyhill Molly) hämtades 15v gammal från England, en fantastisk hane med skotsk/engelska linjer som talar för sig. Marley är en stor personlighet, mycket humor och glimten i ögat.
Han är en suverän apportör vill inget hellre inget annat än hämta och bära till husse - han är tyst i passivitet och har funkat bra på praktisk jakt - Marley har nu även 2021 2x1:a pris Ökl viltspår, han har ett nosarbete och en lyhördhet som gör honom mycket kul att arbeta med. 

*Kullarna här blir bokade snabbt  - vill du ha en Beaworthy januari 2021 så är du välkommen att stå på intresselista.

2021 kurser och träningar - Valpkurs/valplekis - viltspår-Apportering - stadge kurser - Start Lydnad -hälsokvällar/friskvård. Även digital träning för Beaworthy valpar. 


Facebook och
kontaktuppgifter
beaworthy@gmail.com 
0765847851 BPH - Beteende och personlighets beskrivning

Lite vår/höst

Har ni tänkt skaffa Golden? lite såhär får man räkna med att det blir då :)

Lite vinter

härliga glada hundar...

Film från valpträff

Stort tack till er alla som trotsade äkta vinterkylan med era gyllene <3 Vi ses snart igen!