Kurser 2016

Kurser start 2016
med retrievern i 27 år…

Hela sommaren 2016 har vi haft kurser/öppna träningar och kommer öka lite på det under hösten - så häng med och kontakta oss gärna för frågor - mail är allra lättast. beaworthy@gmail.com 

Öppna lydnadsträningar eller för valpar eller vuxna kostar 100:- per gång vi fortsätter med med dessa 2017. Så följ facebook där event ligger och man kan anmäla sig.

Vi (som håller kurserna) har med nytänk o gammalt tänk fått en bra grundplanering  för dig som vill kunna lite för hus/hemmabehov men även för dig/er som vill ut på Lydnadsprov/Working Test/Jaktprov även viltspår/eftersök.
Vi ser det som en viktig del att man som nybliven valpägare ganska snabbt sätter sig in i *vad behöver JAG/VI göra för att kommunikationen med vår hund och relationen skall utveckas i rätt väg. Vid 12-14 veckor kan man starta en grundande valpträning på 2-3 gånger och på det lite valppromenader där vi också tränar lydnad under vägen. Sedan blir det dax för grundläggande apportering 2 grr 2,5 timma per gång - nästa steg efter det är Lydnad med inrikting på träning för Startklass momenten som startar 2017. Kurserna kommer hållas i Vallentuna/Täby - ni kommer att få jobba mycket med hundarna och vara väldigt lyhörda ni kommer verkligen grunda in - upptäcka era hundars fördelar och nackdelar och börja läsa av!
Datum för kurserna kommer upp.
anmälan sms med namn mail så vi kan svara er -  0765847851

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Från nu har vi genom facebooksidan anmälning till apportering - lydnad där man betalar per gång - härligt att träffa likasinnade med samma tänk och dessutom så känner ju vi linjerna och kanske även er. Max 6 per gång tas emot då vi vill ha kvalitet på träningsstunden. Är två eller fler som hjälps åt kan vi ta fler ekipage - vad har ni för önskan med er träning? ta med den då ni anmäler er LYDNADSKVÄLLAR/APPORTERING både 2016 och 2017. Även apporteringen läggs upp på facebook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avslutad 20160508
Lydnadskurs start 10/4 - kl.14.00-15.15 - ser vi det blir fler än 6 anmälda så öppnar vi även för tisdagskvällen 12/4 kl.19-20.15 ÄR det så att vardagen är bättre så anmäl till den. Det kan ju vara bra om man även behöver alternera.
Inkallningar, sitta kvar, ligga kvar, linförighet (koppellydnad bredvid) *fotgång* - baslydnaden behöver man alltid denna siktar dessutom så pass att man så småningom kan starta lydnadsklass 1 om man vill - eller så är den utmärkt för just apporteringslydnad.
5ggr/ 1500:- inbetalning + mail är lika med anmälan beaworthy@gmail.com 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2016 avslutade kurser
Fortsättning valpkurs start 28/2 kl 14.30 -16.00 - inriktad på säkra inkallningar/grunder apporteringslydnad/kontakt/stadga - och vi smyger in grunder i apportering för framtiden - Boka via mail: beaworthy@gmail.com eller mobil 4ggr 1250:-

Denna är klar och avslutad
* Valpkurs start 17/1(varje helg utom sport o påsk) 14-15.30 
Boka via mail: beaworthy@gmail.com 

Pågår
* Apportering/apporteringslydnad Uppbyggnad fortsättning grunder start 7/2 kl 12.00-13.30 4ggr 1500:- vi lägger även in apporteringslydnad/kontakt/inkallning  från 10 månader 
boka via mail: beaworthy@gmail.com 

-----------------------------------------------------------------------------------

Avslutade kurser 2015
Apportering start 18/10 kl 15.00 -17.00 4ggr  anmäl via kontakt info.beaworthy@gmail.com

Det finns också möjlighet att komma på privat retrieverträning till en kostnad av 350kr/timma.
Företaget innehar F skatt

Välkomna att anmäla er och er valp – unghund - vuxen till kurs

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valp-unghundskurs - Start helg 23/8 avslutas 4/10 - se fortsättning ovan

Vi brukar då och då ha en valpkurs och hittills har de varit mycket omtyckta NU startar vi valpkurs 1 den 23/8 kl. 14.00–15.30. Det blir inkallningar på alla sätt, sociala bitar, passager, sitta, ligga, gå fint (hur gör man med en valp?) Kontaktövningar – teori varvat med praktik och varje gång kommer ni ha hemläxa till nästkommande gång. Det gäller att vara snabba med anmälan då vi behöver planera kursen.
4 ggr/1000 kronor 1,5 timma per gång anmälan sker via mail och insättning garanterar plats

Grundläggande kurs i Apportering/apporteringslydnad
också mycket omtyckt då det verkligen är grundläggande för just retrieverns egenskaper och bygger upp en fantastisk kontakt. Vi går igenom markeringar land/vatten – dirigeringar land/vatten, avlämningar, sök – massa övningar som man kan göra hemma eller ta med sig i vidare kurser för apportering. 

Start 23/8 kl. 16.00–17.30 anmälan sker via mail och insättning garanterar plats
4 ggr/ 1500 och där kommer tiden vara c:a 2 timmar per gång och blir varannan helg

Mail:  beaworthy@gmail.com 

Det finns också möjlighet att komma på privat retrieverträning till en kostnad av 250kr/timma.

Välkomna att anmäla er och er valp – unghund - vuxen till kurs beaworthy@gmail.com